Zojuist is team ‘71%’ uitgeroepen tot winnaar van De Hôrster Kwis 2017! Dit gebeurde tijdens de uitslagenavond en prijsuitreiking bij Liesbeth’s Grand Café.

Team ‘71%’, dat vorig jaar tweede werd, wist het meeste van Hôrs anno 2017, Wondere Wereld en ging het beste Dwárs Dór Dörp. Voor deze knappe prestatie hebben zij de ‘De Hôrster Kwis Wisseltrofee’ in ontvangst mogen nemen. De nummers 2 en 3 waren team ‘De Afstammelingen’ en team ‘Beleage tieners’.

Met 111 teams en ruim 1900 deelnemers was deze derde editie van De Hôrster Kwis wederom een groot succes. De Kwis werd ook dit jaar met veel enthousiasme en plezier gespeeld. Veel teams waren weer groter, goed georganiseerd en gevarieerd in leeftijd. Maar bovenal was er veel gezelligheid. We gaan als organisatie zorgen voor een leuke en uitdagende vierde editie van De Hôrster Kwis aankomende 28 december. Save the date!

Op onze website vind je in de loop van komende week de complete ranking terug en is het kwisboekje met alle antwoorden te vinden.

Team 71% winnaar derde editie De Hôrster Kwis!