Beste deelnemers,

De afgelopen 5 jaar hebben we met veel enthousiasme en toewijding voor jullie De Hôrster Kwis georganiseerd. Elk jaar zetten we op 28 december samen ons mooie dorp in de schijnwerpers. We verbinden en brengen mensen samen. Van jong tot oud, vrienden en familie, thuis of in de kroeg. Dit is waar De Hôrster Kwis om draait en waar deelnemers en organisatie hun plezier uit halen.

Dit voorjaar zijn we weer enthousiast gestart met de voorbereidingen. Met de hoop weer een prachtige Kwis te kunnen organiseren op 28 december. En de vrees dat we de Kwis zouden moeten aanpassen. Voor ons is duidelijk dat gezondheid voorop staat en het dit jaar niet past de Kwis in de vertrouwde vorm te laten plaatsvinden. Met creativiteit, digitalisering, anderhalve meter organisatie en discipline bij de deelnemers kunnen we heel veel mogelijk maken. Maar hebben we dan nog een leuke Kwis? Blijft onze belangrijkste doelstelling, om mensen samen te brengen en te verbinden overeind? Gaat dit lukken onder de steeds veranderende omstandigheden? We denken van niet. We hebben daarom de knoop doorgehakt en besloten dit jaar geen Hôrster Kwis te organiseren.

We balen enorm, maar hopen op jullie begrip en geduld. Dan gaan wij in de tussentijd door met het voorbereiden van de volgende Hôrster Kwis, op 28 december 2021. Blijf gezond en graag tot dan!

Organisatie De Hôrster Kwis

Nieuws over De Hôrster Kwis 2020